Interieur

InterieurINTERIEUR

Als bureau kunnen wij adviseren, ontwerpen en realiseren in uw interieur. Wij kunnen losse stappen ondernemen of zorgen voor een totaal pakket. Of u nu wilt verbouwen of nog moet beginnen, wij geven stap voor stap advies op maat. Daarnaast kunnen wij u ook helpen als u al een start heeft gemaakt, maar simpelweg niet weet hoe u verder moet.

Interieuradvies

Heeft u behoefte aan een verandering van uw interieur of moet u nog helemaal beginnen? Maar heeft u geen idee hoe u dat wilt aanpakken en voor welke kleuren, materialen of indeling u het best kunt kiezen? Wij denken met u mee en zorgen voor ruimte, sfeer en eenheid.

Stylingadvies

Bent u tevreden over u interieur, maar mist u bepaalde aspecten of wilt het maar niet lukken om sfeer in uw woning aan te brengen. Wij doen dan aan de hand van uw wensen een advies uitbrengen door middel van een “mood board” waarmee we een overzicht geven van producten, materialen en kleuren die de door u gewenste look en gevoel uitdragen.

Het totaalpakket

Wij kunnen u ook helpen met de indeling, een lichtplan en stijladvies. Indien gewenst kunnen wij tekenwerk verrichten voor eventueel maatwerk. Wij voorzien dan in een 2D of 3D ontwerp wat als leidraad kan dienen voor de uitvoering en u een beeld geeft van het te verwachten eindresultaat. Vervolgens helpen wij met het aanschaffen van de benodigde producten en het coördineren van de levering. Na de levering van de aangekochte producten zullen wij uw woning gaan afstylen.

Wij komen dan ook graag bij u thuis langs voor een vrijblijvend gesprek. Zo bespreken we de mogelijkheden en uw wensen. Uiteraard maken we voor u dan ook graag een offerte op maat.